Takimi i Tetëmbëdhjetë vjetor ndërkombëtar i Institutit Alb-Shkenca
Prishtinë, 13 - 14 tetor 2023

English
(english)


Lajmerimi ne sistem per korrigjimin e punimeve

Te nderuar autore,
ju faleminerit per interesin tuaj per te korrigjuar punimet tuaja
per prezantim ne Konferencat qe do te mbahen ne kuader te Takimit vjetor
ndërkombëtar të Institutit Alb-Shkenca.
Mirepo, tash nuk mund te behen korrigjime te reja te punimeve per kete vit,
pasi qe procesi i dergimit dhe korrigjimit te punimeve eshte mbyllur.

Ju faleminderit per bashkepunim,
Keshilli Organizues i Takimit vjetor ndërkombëtar të Institutit Alb-Shkenca